Det vil bli arrangert visning onsdag 25. oktober kl. 16:30 – 17:30.

Når nye eventyr skal starte, er det en gang slik at andre kapitler må avsluttes. Det nærmer seg nå overtakelse av Funky Funkis, og da er det på tide å legge vårt trivelige hus i Slotsvika ut for salg.

Vil du bli den nye eier av den pent opparbeidede eiendommen på Leiteneset? Her har vi trivdes fantastisk godt i sju år, og det vi kommer til å savne aller mest med huset vårt her er de fantastiske solforholda. Her er det sol fra morgen til kveld, og rundt St.Hans-tider har man solen helt til kl. 22:30 på den vestvendte terrassen!

Vi kommer også til å savne tilgangen til det flotte friområdet, med pent opparbeidet badeplass, og via velforeningen kan man disponere det koselige naustet til bursdagsfeiringer og lignende. Her blir det også arrangert St.Hans-feiring, nissefester og nyttårsferiringer i regi av velforeningen.

Nabolaget er trivelig, med en fin miks av barnefamilier og godt etablerte. Det er alltid et blidt ansikt å møte på feltet, og har man barn ligger det en fin lekeplass rett i nærheten av huset.

Føler du at du er den neste lykkelige eier av Leiteneset 41D, anbefaler vi at du klikker deg innom boligannonsen her:

Leiteneset 41D i Slotsvika på Ellingsøya er til salgs!

Det vil bli arrangert visning onsdag 25. oktober kl. 16:30 – 17:30.

Ved interesse, kontakt:

Susanne Giskeødegaard

40 00 10 61

susanne.giskeodegaard@dnbeiendom.no