Da er reisverket på plass i alle tre etasjene, og vi kan begynne å se konturene av hvordan huset vil ta seg ut i terrenget og i feltet. Ganske snart starter snekkerne med å legge utvendig kledning, og da vil vi få et enda bedre inntrykk – og gjenkjenne Funky Funkis fra prosjekttegningene. Det er virkelig imponerende å se hvor raskt det arbeides i denne fasen av prosjektet!

En annen positiv effekt av at alle tre etasjene har kommet opp, er at vi kunne ta oss en tur i helgen og vandre rundt og oppleve hvordan utsikten blir fra stue- og kjøkkenetasjen, og ikke minst fra takterrassen. Vi gleder oss masse til å tilbringe neste sommer med familie og gode venner på dette utearealet her!

En liten smakebit fra hvordan utsikten vil bli ved neste sommers grillettermiddager følger under her:

I ukene og månedene fremover er det svært mange valg som skal tas ifm. elektroinstallasjon, vinduspakker, kjøkken, bad, våtrom osv. Vi vil holde dere oppdatert og dele våre erfaringer og betraktninger rundt disse prosessene fortløpende.

Følg med! 🙂