Da var endelig arbeidet med å få opp reisverket på huset vårt i gang, og i den anledning tenkte vi det var på sin plass å presentere snekkerlaget. Vi er så heldige at vi har fått Eivind og Lasse, som begge har over 12 års erfaring i Fylling & Bjørge Bygg, til å sette opp vårt hus.

Vi var innom og sjekket status på fredag, og da var de allerede godt i gang. Gutta gledet seg over et upåklagelig flott arbeidsvær til akkurat denne delen av jobben. Vi gleder oss til å følge med på framdriften, og spesielt til å se hvordan huset blir seende ut i byggefeltet når hele reisverket er kommet opp.

Det blir også veldig spennende når det blir lagt gulv, og vi kan begynne å bevege oss i etasjene og få et skikkelig og nøyaktig overblikk over hvordan utsikten blir fra de forskjellige rommene.

Fylling & Bjørge Bygg AS ble startet av Kjell Fylling og Terje Bjørge i 1996. De er i dag 16 ansatte, hvorav 12 er snekkere og 4 i administrasjonen. De er forhandler av Mesterhus, og har utviklet den moderne og populære Signaturserien, som består av 8 hustyper. I årets nye Mesterhusmagasin bidrar Fylling & Bjørge Bygg med hele 13 hustyper.

Ben Giske, som har designet Signaturserien, forteller litt om sine tanker og bakgrunnen for akkurat denne husserien til Mesterhus-magasinet:

– Siden jeg også driver med salg, merket jeg meg en etterspørsel etter boliger som Mesterhus tidligere manglet. Jeg tegnet derfor noen nye, moderne boliger, som viste seg å treffe godt. Da Mesterhus ønsket å utvide porteføljen sin med flere moderne hus, tok jeg utgangspunkt i de jeg allerede hadde tegnet, samt utviklet og tegnet noen nye.

– De fleste av Signaturhusene har et utseende du umiddelbart kjenner igjen, både i formen, materialvalget og ved at de fleste har pulttak. Grunntanken var å skape funksjonelle hus med åpne og luftige rom. blant annet med stue og kjøkken i ett. Dette allrommet har ofte høy himling over, noe som gir økt romfølelse. I tillegg vinduer som går fra gulv til himling, som åpner opp og sørger for nærkontakt med naturen.

– På disse husene er det bevisst brukt liggende kledning med smale trebord, noe som skaper en stram stil med et moderne og litt annerledes utseende. Noen av husene har i tillegg flater med pussede sementplater, som ser ut som mur. Dette gir fasaden variasjon og et moderne uttrykk, til en overkommelig pris.

Vi er nå inne i en fase av byggeprosessen hvor ting skjer veldig raskt, og det er utrolig artig å følge med på de forskjellige prosessene. Vi er veldig fornøyde med Fylling & Bjørge Bygg AS som husleverandør så langt, og vi gleder oss veldig til fortsettelsen!

Vi har nå også fått fremdriftsplan på prosjektet, og antatt overtagelsesdato er satt til 29. januar 2018. Men det er vel fortsatt lov til å håpe at man kan få flytte inn til jul da, ikke sant? 😉