Lasse og Eivind er tilbake, og det merkes godt at disse gutta har hatt en god og avslappende ferie – for det hviles virkelig ikke på laurbærene nå om dagen! Etter at de startet opp igjen arbeidet forrige uke har de fått kledd stort sett hele huset med utvendig bordkledning. Det er veldig spennende og inspirerende for oss å se at huset begynner å fa den Signatur-formen som vi kjenner igjen fra prosjekttegningene!

En fiffig detalj verdt å legge merke til er at rammen med hvit bordkledning (som forøvrig ikke er på plass enda) på sørsiden av boligen faktisk danner en S.

Boligdesigner Ben Giske har bevisst valgt en kombinasjon av smale liggende trebord på mesteparten av fasaden, og stående tettsittende trebord på kledningen som rammer inn boligen på fremsiden, samt på vestveggen i bakkant som dere ser på bildet over. Dette gir et stramt og moderne uttrykk, som skiller boligserien Signatur fra mengden.

Åpningen i rammen ut fra luftealtanen i andre etasje på østveggen er en futuristisk og stilfull detalj som virkelig er med på å gi huset sitt arkitektoniske særpreg. Det blir spennende å se når kledningen har kommet på her!

Det foregår også saker og ting innendørs; her har gutta fått hjelp av en tredje mann som er i full gang med å isolere vegger. Det er vel greit å sørge for at arbeidsemperaturen innendørs er komfortabel nå når høsten straks begynner å melde sin ankomst… 🙂