(Innlegget inneholder sponsede lenker)

Boligselger og -designer Ben Giske var den første vi møtte på kontoret til Fylling & Bjørge Bygg når vi startet å sondere markedet for aktuelle boligbyggefirma, han var til stadighet innom tomten og fulgte med på prosessen, og han var nok den siste som gikk ut døra etter overtagelsen også. 🙂

Både Ben, de øvrige ansatte på kontoret og tømrerlaget som bygget huset har vært en drøm å forholde seg til gjennom både beslutnings- planleggings-, og byggeprosessen.

– Det er ofte to veldig ulike individ, med ulike referansepunkter gjennom livet som skal til å skape seg et hjem sammen. Det å få være med på og sette dette sammen, bringe det til realiteten, er en fantastisk fin jobb, forteller Ben.

– Det viktigste for oss er at de føler en trygghet, om de møter meg, eller hvem som helst av mine kolleger. Det er gjerne den største investeringen et par gjør i fellesskap, og det at dette blir ivaretatt på en skikkelig måte er utrolig viktig for oss. Når prosessen er over og huset ferdigstilt skal opplevelsen være god, avslutter Ben.

Om DU går å ruger på din helt egen boligdrøm, og lurer på hvor du skal starte for å finne ut hvordan du kan realisere den, anbefaler vi at du gjør som oss – og kontakter din lokale Mesterhus-forhandler.

Les hele artikkelen om Mesterhus og Fylling & Bjørges Ben Giske ved å klikke her!