- en blogg om det å realisere husdrømmen

Velkommen inn!

Foto: Kristin Støylen/Bymagasinet

(Innlegget inneholder sponsede lenker)

Velkommen inn til oss! 🙂

Vi ønsker at vårt hjem skal fremstå som åpent og med en trivelig og god stemning for våre gjester. For å gjenspeile dette ønsket vi oss et dørskilt med lune farger på en matt overflate. Vårt valg falt på Kortshop.no som leverte akkurat det vi ønsket oss!

Når man har blitt vel tatt imot av vertene ved inngangspartiet, kommer man inn i entrèen hvor man blir møtt av en stor LEBA skyvedørsgarderobe med speildører av typen Insignia – som skaper en åpen og god romfølelse.

Med rabattkoden FUNKYFUNKIS55 få du 55% på hele INSIGNIA kolleksjonen fra LEBA! Tilbudet varer ut april 2018.

Foto: Kristin Støylen/Bymagasinet

Når vi først hadde flyttet inn, var det på tide å invitere til innflyttingsfest! Kortshop.no var behjelpelig også her, med spesialdesignede kort og konvolutter til våre gjester!

Vi ønsker oss som alltid en gjennomående stil. Kortshop.no hjalp oss med dette, og sørget for at vi fikk samme design på postkassen som vi har på vårt dørskilt ved inngangsdøren.

 

Nå når vi også har fått begynt å oppleve hverdagen i vårt nye hjem, kan det være greit å få litt struktur på denne – da vi som alle andre – lever midt i den berømte tidsklemma. En familieplanlegger fra Kortshop.no hjelper oss med å holde styr på alle aktivitetene som gjengen skal gjennom i løpet av en uke. Gull verdt for en familie som ikke akkurat har noe overskuddstid å ta av! 🙂

1 kommentar

  1. Regine

    Wow, bare så lekkert!!

Legg igjen en kommentar

© 2024 Funky Funkis

Tema av Anders NorénOpp ↑