- en blogg om det å realisere husdrømmen

Mesterhus på besøk

Tidligere i år hadde vi æren av å få besøk av Mesterhus og boligdesigner Ben Giske fra Fylling & Bjørge Bygg. De tilbragte hele dagen sammen med oss i Funky Funkis, og vi fikk anledning til å dele fire konkrete tips til dere som går med byggeplaner!

Les mer om hvilke erfaringer vi har opparbeidet oss gjennom vår byggeprosess i Mesterhus sitt eget innlegg her.

Et femte og siste personlige råd fra oss, er å velge Mesterhus med en av deres lokale byggentreprenører som din husleverandør! Vi valgte vårt lokale alternativ Fylling & Bjørge Bygg, og vi er fantastisk fornøyde med hele prosessen – og ikke minst resultatet! 🙂

Mesterhus – det blir som avtalt!

1 kommentar

  1. ronny

    synes huset ble veldig fint.. 😉

Legg igjen en kommentar

© 2024 Funky Funkis

Tema av Anders NorénOpp ↑