Det jobbes virkelig flittig i huset om dagene! Tømrerne fra Fylling & Bjørge Bygg er som alltid i full sving og de fikk benyttet seg av fineværsdagene som var før ruskeværet meldte sin ankomst til å montere MøreRoyal terrassebord, før de flyttet seg ned for å ferdigstille tømrerarbeidet i sokkelleiligheten. Elektrikerne fra Brattvaag Electro monterer Lamiflex varmesystem fra Øglænd Systemer og gutta fra Nime sparkler og maler i et forrykende tempo – til et imponerende resultat!

Eirin og Cato i fint driv. Upåklagelig utsikt til arbeidet når Sunnmørsalpene er badet i sol i bakgrunnen.

Disse trivelige karene hos Nime får jobben effektivt gjort, alltid med et smil på lur og gode tips og råd om maling, fargekombinasjoner, teppevalg og lignende.

Peisen fra Contura kommer virkelig til sin rett når veggene rundt er nydelig malt i dempet sort fra Jotun. Praktiske nisjer for ved og interiørpynt er også på plass!

I tilknytning til kjøkkenet har vi valgt en vegg i Jotun Lady Pure Color kalkmaling i fargen grå skifer, for å få en kontrast til det sorte og hvite som ellers preger kjøkkenet og stua. Innenfor skyvedøren kan man skimte TV-stua som skal være en koselig og lun sone hvor vi har valgt fargen Sophisticated Blue i matt utførelse.

En utsikt som denne er virkelig balsam for sjela når Sunnmøre viser seg fra sin aller beste side; med snødekte fjelltopper som bader seg i vintersol.