Innflytting nærmer seg med stormskritt, og det er jo ikke bare vi som skal inn i huset ved overtagelsesdato. Vi vil jo svært gjerne finne noen trivelige leietakere som kan disponere sokkelleiligheten vår i tillegg! 🙂

Helt ny leilighet på 66 kvadratmeter til leie i funkisvilla under oppføring i svært attraktivt og nyetablert boligfelt i Hovlia på Ellingsøya i Ålesund kommune.

Leiligheten har høy standard, åpen stue/kjøkkenløsning, to soverom, bad, to boder, egen uteplass og biloppstillingsplass med lademulighet for EL-bil.

Leiligheten er utstyrt med HTH-kjøkken med hvitevarer, baderomsinnredning fra Linn Bad, varmekabler på stue/kjøkken og bad, egen strømmåler og opplegg for Tafjord Altibox fiberløsning for internett og TV (leietaker står selv for valgfritt abbonement).

Kun 2 km. til barne- og ungdomsskole, barnehage og Kiwi dagligvarebutikk (Coop Extra dagligvare også under etablering i samme område).

Kun 5 minutters biltur til Ålesund sentrum gjennom undersjøiske tunneller. 10 minutter til NTNU Ålesund og NMK. 20 minutter til Amfi Moa kjøpesenter.

Leies ut til rolige, ikkerøykende ordensmennesker med referanser og uten husdyr.

Kr. 10 000,- pr. mnd. og 3 måneders husleie i depositum.

Overtakelse: ca. 1. februar 2018.

Ved interesse; kontakt oss på post@funkyfunkis.no

For ytterlige informasjon, kan man finne annonsen ved å søke opp Facebookgruppen «Til leie i Ålesund.»