Vel, vi skal være de første til å innrømme at akkurat dette utsagnet er såkalte «fake news…»

For det er da vitterlig ikke vi; men dyktige fagfolk som nå har startet jobben med å støpe ringmur og KUB-mur til huset vårt!

Fylling & Bjørge Bygg AS har støpt ringmur, og Comfort Valderøy – Valderhaug Rørhandel AS har lagt inn bunnledninger. Slotsvik Bil & Maskin AS er her i full sving med å legge singel inne i ringmuren.

Ferdig planert og klart til å legge isolasjon i ringmuren. KUB-muren klargjøres for støping.

Brattvaag Electro AS har lagt inn strøm og fiber, samt varmekabler som nok blir gode å ha for våre fremtidige leieboere på stue og bad i sokkelleiligheten.

Vi trengte litt veiledning og stødig hjelp fra en dyktig fagmann hos 2 Tomm 4 AS, for oppsett av «vortepapp» og isolasjon i vestveggen på grunnetasjen, som blir liggende under terrenget.

Snart ferdig isolert, og klart til å fylles igjen av to ivrige gravemaskiner som utålmodig venter i bakgrunnen.

Ferdig støpt plate i grunnetasjen! Oppe i bakkant av KUB-muren må det støpes en egen ringmur og plate til, da etasjen over er sakset inn i terrenget – og 2,7 meter av denne vil bygge lenger bak i tomten enn grunnetasjen.

Så da er det bare for undertegnede å belage seg på litt godt lørdagsarbeid med planering og klargjøring av dette i helga. 🙂