Vi var på jakt etter en tomt i Hovlia, som er et relativt nyetablert boligfelt på Ellingsøya. Vi ønsket å bygge vårt neste hus her, mye på grunn av det sosiale – både for store og små. Her finner vi flust av familier i samme situasjon som vår egen, med småbarnsforeldre på vår egen alder og barn i barnehage- og barneskolealder. Begge disse institusjonene ligger forøvrig kun 3 km. unna, med trygg og god skolevei fra byggefeltet.

Den flotte naturen i kombinasjon til nærheten til byen og den nydelige utsikten trekker jo selvsagt ikke ned helhetsuttrykket, og gjorde valget enkelt – her vil vi bygge og her vil vi bo!

I mars 2016 fikk vi tilslaget på denne flotte tomten, med panoramautsikt fra fjellet Gamlemsveten mot nordøst, via Ellingsøyfjorden, og til Sunnmørsalpene i sør, samt muligens et lite glimt ut mot byen i vest – ihvertfall fra stueetasjen som ligger på øverste plan.

Nå er vi klare for å komme i gang! 🙂