(Innlegget inneholder sponsede lenker)

Overskriften representerer nok, i tillegg til tittelen på en veldig kul låt, teksten på det enorme varselskiltet vi måtte ha satt opp i Hovlia om vi skulle gått løs på elektroinstallasjonen selv… Vi har imidlertid, og heldigvis vil nok mange si, såpass med selvinnsikt at vi setter akkurat denne jobben til de folkene som faktisk kan faget!

Tiden har altså kommet for at det skal startes opp med elektroinstallasjonen i huset vårt. I et såpass konkurranseutsatt elektroinstallasjonsmarked som det vi har på Sunnmøre med tanke på offshore og den maritime bransjen, tenkte vi at det kanskje var «kjøpers marked» i forhold til installasjon av elektroanlegg også til privatbolig. Vi hentet derfor tilbud fra tre forskjellige firma, og satt oss opp en sjekkliste med noen punkter som var viktige for oss:

  • Servicenivå og imøtekommenhet
  • Fleksibilitet
  • Responstid
  • Lokal tilhørighet
  • Pris

Etter mye og grundig forarbeid, falt vårt valg av elektroinnstallatør på den lokale bedriften Brattvaag Electro AS. De hadde ikke nødvendigvis det laveste tilbudet i forhold til pris, men av en helhetsvurdering og ut i fra førsteinntrykk og imøtekommenhet i korrespondanser og møter; kom vi frem til at Brattvaag Electro AS var den beste matchen for oss. Vi er meget fornøyd med dette valget, da spesielt på grunn av prosjektleder for boligkunder Jeanette Eik Hermansen, som virkelig har tatt tak og involvert seg i vårt husprosjekt. Hun har lyttet til våre tanker og ønsker rundt det elektriske anlegget- og kommet opp med en rekke gode løsninger fra leverandører som oppfyller våre behov og krav.

Når man bygger nytt hus i 2017 er det ikke bare et sikringsskap, noen lyspunkter og stikkontakter man må ta stilling til i forhold til det elektriske anlegget. Man har et hav av mulige oppgraderinger fra en drøss av leverandører, og man kan velge og vrake i all verdens løsninger. Det er da det er godt å ha en fagperson å støtte seg til, i forhold til hvilke behov man faktisk har, og hva man kanskje kan klare seg uten.

Vi har satt oss opp en liste med ekstra oppgraderinger vi ønsker oss ut over standard installasjon:

Vi vil gå grundigere inn på de ulike løsningene rundt de diverse elektroinnstallasjonene i egne blogginnlegg etterhvert som arbeidet starter opp og ting kommer på plass. Du skal heller ikke se bort i fra at det melder seg ytterligere behov og ønsker etterhvert som prosjektet skrider frem… 🙂

 

Brattvaag Electros historie:

Bedriften ble etablert i 1933 i Brattvåg av Sevrin Skjelten og John Johansen med navnet «Johansen & Skjelten». I 1935 flyttet bedriften inn i egne lokaler i Skjelt-Ole Bakken, i det samme området som bedriften holder til i dag.

I et lokalsamfunn preget av fiskeri, ble installasjon av lysanlegg i fiskebåter en naturlig start for bedriften. I tett samarbeid med den voksende maritime industrien, har bedriften vært med på en eventyrlig utvikling av systemer og elektriske installasjoner til fiskebåter, ferjer og avanserte offshoreskip.

Elektriske installasjoner til bolig, industri og næring ble ganske fort en etterspurt tjeneste, spesielt i etterkrigstiden. Dette ble også et viktig område for bedriften og utgjør nå en betydelig del av bedriftens virksomhet.

Bjarne Skjelten tok over John Johansen sin part i 1947 og bedriften skiftet navn til Brattvåg Elektro AS. I 1976 overtok bedriften installasjonsavdelingen til Ørskog Kraftlag på Skodje, og har siden dette vært etablert med avdeling der.

Vi ser frem til å møte elektrikerne i huset når de starter opp, og ikke minst til å følge prosessen frem til ferdig resultat. Er servicenivået og innstillingen til elektrikerne på nivå med det vi til nå har opplevd på kontoret hos Brattvaag Electro, så føler vi oss veldig sikre på at elektroinstallasjonen er i gode og trygge hender! 🙂